Gaziantep Yapay Çiçek

Gaziantep Yapay Çiçek

Çiçek ve bitkiler her anımızda ve her gördüğümüz alanda mevcut. Yapay çiçek uygulamaları da 2024 yılında dekorasyon konusunda trend haline geldi. Duvarlara, tavanlara, saksılara ya da vazolara uygulanabilen yapay çiçekler atmosfer olarak pozitif enerji yayıyor. Gaziantep dahil olmak üzere Türkiye’nin her iline dikey bahçe uygulaması ile alanlarınızı doğa ile buluşturan Modern Dekor cafe, restoran, güzellik merkezi ve birçok işletmeleri baştan yaratıyor. Fiyat ise metrekare üzerinden belirleniyor. Yosun, yapay çiçek ve yapay yaprakların birleşmesi ile oluşan dikey bahçe uygulaması alanınıza işlendiği andan itibaren doğa ile iç içe hissini yaşatıyor. Doğada bulunan tüm bitki ve çiçeklerin yapay hali mevcut. Uzun yıllar boyunca ilk günkü görüntüsünü devam ettiren yapay çiçeklerin dokusu da gerçeğe çok yakındır.

gaziantep yapay çiçek fiyatları

Gaziantep Dikey Bahçe Sistemleri

Şehir hayatının stresinden uzak bir yaşam alanı oluşturmak artık kolay. Modern Dekor yapay dikey bahçe, yosun duvar ve tüm yapay çiçek uygulamalarını kişiye ve konsepte özel olarak profesyonel ekibi ile hazırlamaktadır. M2 fiyatı her alanın ölçüsüne ve ölçüye bağlı olarak ürün yoğunluğuna göre değişiyor. Saksı yapay çiçeklerden dikey peyzaj uygulamalarına, yapay ağaçlardan gül duvar uygulamasına ve sınırı olmayan tüm yapay çiçek hizmetleri Modern Dekor’da. Günden güne popülerliğini arttıran yapay çiçek uygulamaları zemine yaprak ya da yosun, üzerine ise çeşitli yapay çiçek eklenerek oluşur. Fotoğraf seveler için gözde haline gelen bu dekorlar için Modern Dekor’a ulaşabilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

gaziantep dikey bahçe duvar süsleme

Yapay Dikey Bahçe Bakımı Nasıl Yapılır?

Yapay dikey bahçe bakımı zahmetsizdir. Bu uygulamada kullanılan yapay çiçekler hava şartlarından etkilenmediği için herhangi bir bakıma ihtiyaçları yoktur. Bu sayede yıllar geçse de ilk günkü canlılığını ve tazeliğini korur. Tozlarını silmek için özel spreyleri bulunuyor. Özel spreyleri yapay çiçeklere sıkmanız durumunda tozları gidermenize yardımcı oluyor.

gaziantep dikey bahçe metrekare fiyatı

Modern Dekor Türkiye’nin tüm illerine hizmet vermektedir. Dikey bahçe sistemleri ve daha fazla bilgi için Modern Dekor’a ulaşmayı unutmayın.

09.09.2024
21
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Modern Dekor
Modern Dekor
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1