Konya Yapay Çiçek

Konya Yapay Çiçek

Doğanın yeşil bitkisi yaşam alanlarımıza taşındı. Doğada bulunan tüm bitki ve çiçeklerin yapayı mevcut. Dikey bahçe ve yapay çiçek uygulaması olarak her alana işlenebilen yapay bitkiler, bulunduğu alanın ambiyansını olumlu yönde değiştiriyor. Duvar, tavan ve saksı gibi hayal edilen her alana uygulama yapılıyor. Modern Dekor yapay çiçek uygulaması m2 fiyatını uygun sağlayarak Konya dahil Türkiye’nin tüm illerine hizmet veriyor. Profesyonel ekibi ile kişiye ve mekanın konseptine özel tasarımlar yaparak alanlarınıza doğayı getiriyor. Zemine yosun ya da yaprak üzerine ise yüzlerce yapay çiçek eklenerek duvara monte ediliyor. Peyzaj uygulamalarında yapay ağaç yapay bitki ve çiçekler özenle uygulanıyor. Düğün salonu, berber, kuaför, güzellik merkezi, avukatlık bürosu restoran, ev ve ofis gibi her sektöre yapay çiçek uygulamaları yapılıyor. Modern Dekor profesyonel ekibi ile alanlarınıza dijital ortamda tasarım yaparak proje sunuyor daha sonra mekanınıza gelerek yapay çiçekleri alanlarınıza özenle işliyor. Doğadan uzak, stresli bir şehir hayatında konforlu ve huzurlu bir yaşam alanı yaratmak sizin elinizde. Modern Dekor size özel tasarımlarıyla özel olarak uygulama yapıyor ve bu sayede doğa alanlarınıza taşınıyor.

konya dikey bahçe duvar süsleme

Konya Dikey Bahçe Sistemleri

Kahve içtiğimiz cafelerde, yemek yemek için gittiğimiz restoranlarda ya da alışveriş için bulunduğumuz alışveriş merkezlerinde genel olarak yapay çiçeklerle karşı karşıya geliyoruz. Bunun en büyük avantajlarından birisi estetik görseldir. Ayrıca Modern Dekor A kalite ürünler kullandığı için uzun seneler kullanılabilir. Uzun yıllar geçse de yapay çiçekler ilk günkü canlılığını korur. Fotoğraf seveler için ideal bir dekordur. Mekanınıza gelen misafirlerin direkt ilgisini çeker ve muhteşem bir oksijen yaratır. Dikey bahçe sistemi metrekare fiyatı alan ölçülerine bağlı olarak ürün yoğunluğuna göre değişiklik gösteriyor. Bu durumda Modern Dekor en iyi şekilde hizmet vermekle birlikte alanlarınızı baştan yaratıyor. Detaylı bilgi ve fiyat teklifi için Modern Dekor’a ulaşmayı unutmayın.

konya yapay çiçek uygulama fiyatları

Hangi Alanlara Yapay Çiçek Süslemesi Yapılabilir?

Duvar süsleme hayal ettiğiniz her alana uygulanabilir. Cafeden restorana, güzellik merkezinden avukatlık bürolarına işletme ve alan fark etmeksizin çiçek dekor yapılır. Her işletme ve konsepte özel olarak hazırlanan bu uygulamalar sınırsız model sayesinde her alana uyum sağlar. Örneğin güzellik merkezlerine daha açık renk tonları tercih edilirken, restoranlara daha yeşil tonlar tercih ediliyor. Yapay ağaç, gül duvar, dikey bahçe, yapay bambu, saksı bitkileri ve sınırsız ürünlerle her alana doğayı getiren Modern Dekor Konya yapay çiçek toptancıları ve siparişi ile Adana’dan Konya dahil olmak üzere Türkiye’nin her iline uygun fiyat hizmeti veriyor. Bu uygulamaların kullanılacağı alanların bazıları sizler için sıraladık;

konya dikey bahçe m2 fiyatı
  • Kuaför
  • Berber
  • Güzellik Merkezi
  • Restoran
  • Gece Kulübü
  • Ofis
  • Ev
  • Kır Bahçesi
  • Düğün Salonu
  • Oyun Salonu

Bulunduğu alanın ambiyansını olumlu yönde değiştiren bu dekor uygulamaları bulunduğu yerin estetik görüntüsünü de değiştirir. Yüzlerce model ve ürün için Modern Dekor ile görüşmeyi unutmayın!

13.09.2024
25
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Modern Dekor
Modern Dekor
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1