İstanbul Yapay Çiçek

İstanbul Yapay Çiçek

Gezdiğimiz her alanda sık sık gördüğümüz yapay dikey bahçe 2024 yılında çok tercih edilen bir dekorasyon oldu. Modern Dekor İstanbul dikey bahçe ve tüm illere uygun fiyat olarak sayısız yapay çiçek uygulama hizmeti veriyor. Yüzlerce çeşit bitki ve çiçeklerle sayısız tasarımlar elde ediliyor. Düşünülen her alana uygulanabilen dikey bahçe sistemi, green wall olarak da biliniyor. Güzellik merkezinden, restorana, avukatlık bürolarından evlere sınırı olmayan tüm alanlara dikey peyzaj uygulamaları yapılabilir. Dikey bahçe sistemleri alt zeminine yosun ve yaprak, üzerine yapay bitki ve çiçekler duvara işleniyor. Bu şekilde uygulama yapılan alan gerçekçi bir doğa görüntüsü yayıyor. Kafeden restorana, güzellik merkezinden eve kadar her yer bitkilerle dekor edilebilir. Binlerce çeşit model olduğu için konseptinize bağlı olarak tasarım yapılabilir. Modern Dekor profesyonel ekibi ile alanlarınıza dijital ortamda tasarım yaparak proje sunuyor daha sonra mekanınıza gelerek yapay çiçekleri alanlarınıza özenle işliyor. Doğadan uzak, stresli bir şehir hayatında konforlu ve huzurlu bir yaşam alanı yaratmak sizin elinizde. Modern Dekor size özel tasarımlarıyla özel olarak uygulama yapıyor ve bu sayede doğa alanlarınıza taşınıyor.

istanbul yapay bitki uygulamaları

İstanbul Dikey Bahçe M2 Fiyatı

Dikey bahçe fiyatları uygulamada kullanılan yapay çiçek yoğunluğuna göre değişiklik göstermektedir. Modern Dekor aynı zamanda uygun fiyatlarla dikey bahçe hizmetleri de sunmaktadır. Mekana, ruh haline ve kişiye özel tasarlanan her kullanımı diğer dikey bahçe uygulamalarından farklıdır. Modern Dekor, öncelikle mekanlarınızı dijital ortamda uygulamayı görebileceğiniz şekilde tasarlıyor, ardından profesyonel ekibiyle mekanlarınızda dikey bahçe uygulamasını gerçekleştiriyor. Kısacası bitki dekor uygulaması metrekare fiyatı dekor içerisinde bulunan çiçeklere, alanınızın ölçüsüne ve ürün yoğunluğuna göre değişiklik göstermektedir.

İstanbul Yapay Dikey Bahçe

Günümüzde İstanbul gibi büyükşehirlerde betonlaşan şehir hayatının yorgunluğu ve gürültüsünden uzaklaşmak için saksı ya da duvara yapay çiçek uygulamaları tercih ediliyor. Bu sayede doğa ile iç içe olmanın huzuru ve rahatlığı sizlere olumlu olarak yansıyor. Dikey bahçe m2 fiyatı alan ölçünüze, konseptinize ve yapay çiçek ürünlerin yoğunluğuna göre değişiyor. Uygun fiyat hizmeti veren Modern Dekor profesyonel ekibiyle İstanbul Avrupa ve Anadolu dahil olmak üzere Türkiye nin her iline dikey bahçe peyzaj uygulamaları yapıyor. Düşünülen her alana, her mekana ve her işletmeye uygulama yapılabilir. Stresi azalttığını ve huzurlu bir yaşam alanı sunduğunu söylemeden geçmek istemiyoruz. Her ölçüde ve her renkte ürün mevcut. Bu sayede alanınıza yakışacak çiçek modelini bulabilmeniz çok kolay. Yapay çiçek, yosun ya da dikey bahçe düşünüyorsanız Modern Dekor’a ulaşarak fiyat teklifi alın deriz.

istanbul dikey bahçe fiyatları

Yapay Çiçek Hangi Alanlarda Kullanılabilir?

Bitki ve çiçek dekorasyonların her alana uygulanabileceğini söylemek isteriz. Değerlendirebileceğiniz bir saksıya yapay ağaç, duvara ise dikey bahçe, gül duvar ve daha farklı uygulamaları Modern Dekor sayesinde kolaylıkla yapabilirsiniz. Örneğin metropol şehirlerin içerisinde yeşil alan bulmak epey bir zor. Yaşam alanı olan evinizde bir kış bahçesi yaptırabileceğiniz gibi ofisinize de yeşil bir alan uygulaması sizin ve misafirleriniz için harika bir atmosfer yaratacaktır. Kadıköy’de bir cafede ya da Beşiktaş’ta bir restoranda çiçek süsleme görmeniz mümkündür. Kısacası aklınızda canlanan ve düşündüğünüz her alan için dekor yapılabilir. Sizler için nerelere uygulama yapılabilir sorusunun cevaplarından bazılarını aşağıda sıraladık;

  • Kuaför
  • Berber
  • Güzellik Merkezi
  • Restoran
  • Dinlenme Tesisi
  • Balkon
  • Dövme Stüdyosu
  • Otel
  • Gece Kulübü
  • Ofis
  • Ev
  • Kır Bahçesi
  • Düğün Salonu
  • Oyun Salonu
Dikey Bahçe Bakımı Nasıl Yapılır?

Yapay dikey bahçe bakımı zahmetsizdir. Bu uygulamada kullanılan yapay çiçekler hava şartlarından etkilenmediği için herhangi bir bakıma ihtiyaçları yoktur. Bu sayede yıllar geçse de ilk günkü canlılığını ve tazeliğini korur. Tozlarını silmek için özel spreyleri bulunuyor. Özel spreyleri yapay çiçeklere sıkmanız durumunda tozları gidermenize yardımcı oluyor.

istanbul dikey bahçe m2 fiyatı

Modern Dekor Türkiye’nin tüm illerine hizmet vermektedir. Dikey bahçe sistemleri ve daha fazla bilgi için Modern Dekor’a ulaşmayı unutmayın.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Modern Dekor
Modern Dekor
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1