Tag Uygulamaları

Tag Uygulamaları

Tag uygulamaları, uygulanan her alana ayrı bir hava katar. Sıkça yapay gül ve yapay bahar dalı gibi çiçeklerden yapılmaktadır. Düğün, davet ya da fotoğraf seveler için vazgeçilmez bir dekorasyon ürünleridir. Günümüzde yapay dikey bahçe örnekleri gibi popülerliğini arttıran tag uygulamaları arka plan olarak kullanılıyor. Sizler için tag uygulama kullanım alanlarını sıraladık.

tag uygulama örnekleri

Tag Uygulaması Nedir?

Tag uygulamaları demir panellere, çardaklara ya da arka fonlara özel olarak hazırlanıyor. Modern Dekor tag uygulaması konusunda kişiye özel olarak uygun fiyat hizmeti veriyor. Yapay bahar dalı, yapay gül, yapay çiçeklerin birleşmesiyle kişiye ve kullanılacak alana göre şekillendiriliyor. Bu paneller ahşap, demir ya da pvc gibi malzemelerden yapılmakta. Panellerin üzerine isteğe göre kavisli ya da kolayca şekillendirilebilir tag uygulamaları hazırlanıyor. Tag uygulaması sadece panellere yapılmamakla beraber duvar ya da tavan gibi alanlara da uygulanabilir.

tag uygulama fiyatları

Tag uygulamaları, kullanılacak alanın konseptine ve rengine uygun olarak hazırlanır. Yüzlerce çeşit renk ve yapay çiçek aralarından sizlere özel olarak tasarlanır. Modern Dekor profesyonel ekibi ile birlikte özgün bir tasarım sunarak yapılan tag uygulamasını kişiye özel sunar. Çeşitli tag modelleri, yapay dikey bahçe sistemleri ve yapay çiçek uygulamaları için Modern Dekor’a ulaşmayı unutmayın!

09.07.2024
39
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Modern Dekor
Modern Dekor
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1